Over ons

Belgian Print Company is een lokaal bedrijf met een groot hart voor drukwerk. Gelegen in het rustige Westvleteren zorgen wij ervoor dat zo goed als alles bedrukt wordt. Bij Belgian Print Company kunt u zowel papier, textiel als kunststof laten bedrukken. Ons aanbod is enorm breed en varieert van polsbandjes tot spandoeken, van T-shirts tot keukenschorten en van naamkaartjes tot posters.

Wie is wie

Wim Vansevenant (oprichter en zaakvoerder)

Wim Vansevenant is de oprichter en zaakvoerder van Belgian Print Company. Hij heeft al 30 jaar ervaring in de grafische sector. Sinds 1987 was hij mede-eigenaar van drukkerij Vansevenant en werkte hij er op zelfstandige basis als commercieel verantwoordelijke. In 2003 richtte hij Belgian Print Company op en bouwde hij eigenhandig zijn trouwe klantenbestand verder uit. Snelle service, kwaliteit en persoonlijk contact staan daarbij altijd centraal.

Sander Vansevenant (commercieel bediende)

Sinds 2017 krijgt Wim de hulp van zijn zoon Sander, ondertussen al de vierde generatie van de drukkersfamilie Vansevenant. Sander zorgt er enerzijds voor dat de traditie wordt voortgezet, anderzijds krijgt Belgian Print Company een vernieuwde boost. Met zijn achtergrond in de bedrijfscommunicatie heeft hij een frisse kijk op de toekomst. Daarbij is de groei van het bedrijf het gevolg van de goede samenwerking tussen vader en zoon.

Copyright © 2018 | Webdesign by D-Sign Studio.be