Pasreeks

Ons brede aanbod van bedrukt textiel maakt het niet altijd even gemakkelijk om de juiste maat te bepalen. De vele verschillende merken hanteren niet altijd dezelfde maten waardoor er geen vaste vormen zijn. Om u te helpen de juiste keuze te maken, zorgen wij ervoor dat u pasreeksen kunt bestellen.

De standaard pasreeksen bestaan uit drie of vijf maten per type textiel (S/M/L en S/M/L/XL/XXL).

Omdat het voor ons niet vanzelfsprekend is om per klant een nieuwe pasreeks te bestellen, vragen wij hiervoor een vergoeding die varieert naargelang het type textiel. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en het gewenste textiel hebt besteld, wordt die vergoeding vervolgens integraal afgetrokken van het totale factuurbedrag. Op die manier bespaart u zich extra kosten en kunt u de gewenste maat bepalen.

Hieronder zijn slechts enkele prijzen gegeven om een idee te geven van de vergoedingsprijzen. De textieltypes zijn in dit geval basic. Wenst u de pasreeksen te bestellen van speciale types of andere soorten textiel, neem dan contact met ons op en wij berekenen vervolgens de prijs.

De prijs is telkens exclusief BTW.

TextieltypePrijs voor 3 maten (S/M/L)5 maten (S/M/L/XL/XXL)
Basic T-shirts27 euro35 euro
Basic polo's29 euro55 euro
Basic sweatshirts54 euro80 euro
Basic hemden69 euro105 euro
Basic jassen96 euro150 euro

Maattabellen per merk

Wenst u geen pasreeks te bestellen maar wilt u toch een idee hebben van de verschillende maten? Bekijk dan hieronder onze maattabellen per merk.

Heeft u nog een prangende vraag voor ons? ?

Contacteer ons hieronder
en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

×

Winkelmand